Welkom bij Connie's Kapperij

20150306_175013

Mijn naam is Connie. Na ruim 27 jaar alle kneepjes van het vak te hebben opgedaan bij gerenommeerde salons in Zevenaar, Duiven en Elten, ben ik in 2010 voor mezelf begonnen. Eerst als thuiskapster en per 18 april in mijn eigen salon. U kunt bij mij op afspraak terecht voor knippen, kleuren, extensions, wassen, föhnen, permanenten maar ook voor het opsteken van bruids- en galakapsels. 

Op dit moment is het een trend om met een mooi opgestoken of gevlochten kapsel te lopen. Om de beste en laatste technieken te leren ben ik diverse keren naar Londen geweest om van Patrick Cameron les te krijgen. Met zijn opsteekkunsten is hij wereldberoemd en heeft u altijd een modern en vlot opgestoken of gevlochten kapsel. 

Voor meer informatie mag u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Mijn salon is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw "De Lentemorgen", vlakbij het zwembad in Zevenaar.

Met vriendelijke groet,

Connie Posthumus

Specialiteiten

 

  • bruid babberichDanny & Judith_byMashaBakker-6400_kleinpriscilla make upOpsteken en vlechtwerk
  • Keratine behandelingen
  • Make-up: voor zowel gala als bruiden
  • Kniptechnieken: voor specifieke kapsels zijn verschillende kniptechnieken noodzakelijk, ik volg met regelmaat trainingen bij de Trendy Hair Company van hairstylist Patrick Kalle.
  • Bruidkapsels: afgeronde cursus doorlopen in Londen bij de bekende hairstylist Patrick Cameron.
  • Haarkleuringen: ik werk met het merk Helen Seward Milano. Dit is een exclusief kappersproduct, mild voor je haar en hoofdhuid, goede kleurdekking en langdurige houdbaarheid voor een betaalbare prijs.

 

 

Nieuwe Salon

20150306_175013Vanaf 18 april 2015 knip ik niet meer op locatie, maar werk ik vanuit mijn eigen Salon. In het bedrijfsverzamelgebouw "De Lentemorgen" heb ik alle ruimte om u te knippen tegen dezelfde aantrekkelijke tarieven. Uitsluitend bezoek op afspraak. Bel voor een afspraak 0316-24 23 50.

Bedankt.

Met vriendelijke groet,

Connie

Helen Seward

helen-sewardVoor alle behandelingen gebruik ik de producten van Helen Seward. Kijk onder Producten voor een korte selectie of ga naar www.helenseward.it voor meer informatie.


20150322_143753

Copyright © Connie's Kapperij 2016